EğlenceManşetler

Apple’ın iPod etkinliği internetten canlı yayınlanacak

Apple’ın düzenlemiş olduğu basın toplantıları blogcuların canlı takiple okuyucularına ulaştırdığı büyük etkinliklerden bir tanesidir. Biz de geçmiş etkinlikleri canlı takip yoluyla sizlere aktarmıştık. Nihayet Apple okumayı sevmeyenlerin sesini duyarak onlar için iPod etkinliğini internetten canlı yayınlamaya karar verdi.

Türkiye saatiyle bu akşam saat 8’de başlayacak olan etkinlik Mac, iPhone, iPad ya da iPod sahipleri tarafından internet üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Eğer bir Windows bilgisayar ya da Android mobil cihaz kullanıcısıysanız şanslı kitle arasında yer almıyorsunuz demektir. Çünkü Apple’ın bu olayı haber verdiği basın bülteninde sistem şartı olarak Mac OS X v10.6 Snow Leopard üzerinde çalışan Safari, iOS 3.0 ya da üzeri sürümde çalışan iPhone ve iPod touch ve iPad gösteriliyor.

Bu akşam saat 8’de Mac, iPhone, iPad ya da iPod touch’ın karşısına geçip apple.com’a girerek bu etkinliği takip edebilirsiniz. Biz takip edip yenilikleri (canlı takipte olmasa bile) sizlere aktarıyor olacağız.

Canlı yayın bağlantısı

İlgili – Apple

Teknoblog’dan Not: Apple’ın iPod etkinliğinden ayrıntıları Teknoblog’un Twitter hesabı (@teknoblog) aracılığıyla takip edebilirsiniz.

Teknoblog Twitter üzerinden takip

İLGİLİ HABERLER