Eğlence

Apple’ın iPod etkinliği Eylül ayı ortasında mı gerçekleşecek?

Son dedikodular Apple’ın bu yılki iPod etkinliğini geçmiş yıllardakilere göre biraz daha geç yapacağı yönünde, tahmin edilen zaman Eylül ayı ortaları. Aslında geçtiğimiz hafta da Apple’ın Ağustos ayı ortalarında bir etkinlik düzenleyeceği yönünde dedikodular çıkmıştı. Anlayacağınız ortalıkta birbirini tutmayan bir sürü dedikodu dolaşıyor.

Apple 2005 yılından beri iPod etkinlikleri düzenliyor. Geçtiğimiz yılki iPod etkinliği “Let’s Rock” sloganıyla 9 Eylül’de düzenlenmiş, etkinliğin yapılacağı da 31 Ağustos’ta duyurulmuştu. Eğer Ağustos ayı ortalarında bir etkinlik düzenlenecek olsaydı, etkinliğini duyurulup davetiyelerin gönderilmesine başlanırdı.

Apple’ın iPod etkinliğini ne zaman düzenleyeceğinden çok burada ne tanıtılacağı merak ediliyor. Yenilenmiş bir iPod touch en büyük beklenti. Son günlerde gelen haberler yeni iPod touch’ın yüksek çözünürlüklü Retina ekrana, iPhone 4’teki gibi hem ön hem de arka kameraya sahip olacağını iddia ediyor. iPod nano’nun da yeniliklerden nasibini alması bekleniyor. Öte yandan iTunes’un son aylarda çok konuşulan bulut tabanlı akışkan müzik servisinin duyurusu da beklenen etkinlikte duyurulabilir.

Apple’ın yeniliklerini görmek için günleri sayıyoruz.

İlgili – AllThingsD

İLGİLİ HABERLER