EğlenceManşetler

Apple’ın 12 Gün Hediye uygulamasının ilk gününde Justin Timberlake albümü

Apple’ın 12 Gün hediye uygulamasında 26 Aralık – 6 Ocak tarihleri arasında sürecek dağıtım, bugün yayınlanan hediyeyle birlikte resmen başladı. Apple ilk gün Justin Timberlake’in bu yıl Londra’da iTunes Festival kapsamında verdiği konserin albümünü ücretsiz olarak sunuyor.

itunes-12-gun-hediye-261213

12 Gün uygulamasını indiren kullanıcılar bu single albümü indirme şansını elde ediyor. Single albümde Sexy Back, Take Back the Night, True Blood ve TKO şarkılarının canlı performansları yer alıyor.

Kullanıcıların hediyelerden yararlanmak için 12 Gün uygulamasını iOS cihazlarına yüklemeleri gerekiyor. Her bir hediye 24 saat boyunca aktif olarak kalıyor; bir günün hediyesine ertesi gün de erişmek mümkün olmuyor. Uygulamanın bildirim göndermesine izin vererek hiçbir hediyeyi kaçırmama şansınız bulunuyor.

Apple’ın birkaç yıldır yılbaşı güzelliği olarak kullanıcılara sunduğu 12 Gün uygulaması, iTunes Store’un 2012 sonlarında Türkiye’de faaliyete geçmesiyle birlikte ülkemizde de işler hâle gelmişti.

12 Gün uygulaması kapsamında film, şarkı, kitap, uygulama, oyun gibi hediyeler sunulmaya devam edilecek. Eğer henüz 12 Gün uygulamasını indirmediyseniz, aşağıdaki ilgili bağlantıyı takip ederek bu ücretsiz uygulamayı yükleyebilirsiniz.

İlgili >> iTunes App Store (12 Gün)

İLGİLİ HABERLER