Teknoloji

Apple’dan müşteri temsilcilerine “ücretsiz kılıf vermeyin” uyarısı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Boy Genius Report sitesi Apple tarafından AppleCare temsilcilerine gönderilen bir belge yayınladı. Bu belge iPhone 4 müşterilerinin anten performansıyla ilgili yaşadıkları sıkıntılara nasıl yaklaşmaları gerektiği konusunda direktiflerde bulunuyor. Apple satış temsilcilerinden problemi çözmek yerine beklentileri yönetmeye odaklanmalarını istiyor.

Özetleyecek olursak, Apple temsilcilerden Steve Jobs’un e-postada müşterilere vermiş olduğu kısa, öz ve biraz da kaba tavsiyeyi daha kibar bir yolla müşterilere aktarmalarını istiyor. Temsilciler bu durumda müşterilere “metal bandın sol alt köşesindeki siyah şeride temas edilmemesi gerektiği” şeklinde tavsiyede bulunacak.

İlginç olan bir diğer nokta Apple’ın “bumper” adı verilen, metal bandı tamamen kaplayan ve iPhone 4 ile birlikte tanıtılan kılıfların bu problemi çözeceğine katılıyor. Ancak müşterilere kesinlikle ücretsiz kılıf verilmeyeceğinin de altını çiziyor. Temsilcileri de müşterilere bu yönde vaatte bulunmamaları konusunda kesin bir dille uyarıyor.

Aşağıdaki bağlantıda Apple’ın göndermiş olduğu metni bulabilirsiniz. Büyük harflerin ve kalın karakterlerin fazlasıyla kullanıldığı bir bildiri olmuş, ancak bilirsiniz, bu işler böyle işliyor. Apple iPhone 4’ün şimdiye kadar sattıkları iPhone’lar içinde en yüksek kablosuz performansa sahip olduğunda ısrar etmeye devam ediyor.

İlgili – Boy Genius Report

İLGİLİ HABERLER