Manşetler

Apple yeni iPhone’u önümüzdeki yaz çıkarabilir

Apple iPhone 5’in takipçisi olacak yeni akıllı telefonun üretimine önümüzdeki aylarda başlayabilir. Söz konusu iddia The Wall Street Journal gazetesi tarafından ortaya atıldı. Gazetenin kaynaklara dayandırarak verdiği habere göre yeni iPhone’un üretimine 2013’ün ikinci çeyreğinde başlanacak, lansman da muhtemelen yazın gerçekleşecek. Ayrıca açıkça görülüyor ki, Apple geleneksel güncelleme çizgisini devam ettirecek.

iphone-5-inceleme-00022

iPhone 5’in halefi olacak 2013 model iPhone boyutlar ve şekil bakımından mevcut modelle muhtemelen aynı olacak. Kaynaklar daha önce olduğu gibi daha ucuza satılacak alternatif bir iPhone modelinin yolda olduğunu da tekrarlamaktan geri durmuyor. Tahminlere göre beklenen bu iPhone 4 inç’lik ekrana sahip olacak ve geleneksel iPhone’dan farklı bir kasayla birlikte gelecek. Büyük ihtimalle bu kasanın farklı renk seçenekleri de bulunacak. Bu cihaz da 2013’ün ikinci yarısında çıkış yapabilir.

iPhone 5S ile ilgili dedikodular alışılanın ve beklenenin dışına pek çıkmıyor. Ancak Apple şimdiye kadar farklı kaynaklar tarafından işaret edilen ucuz iPhone konusunda ketum tavrını korumaya devam ediyor. The Wall Street Journal’ın Apple haberleri konusunda güvenilir bir kaynak olduğunu dikkate alacak olursak, bu son dedikoduların gerçeklik payının yüksek olduğunu düşünebiliriz.

İlgili >>The Wall Street Journal

İLGİLİ HABERLER