Eğlence

Tiny Tower’ın geliştiricisi Apple Watch için oyun hazırlıyor

letterpad-apple-watch-220115

Apple’ın ilk akıllı saati Apple Watch’un önümüzdeki mart ayında satışa sunulması bekleniyor. Bu bekleme döneminde yazılımcılar da Apple Watch için uygulama geliştirmeyi sürdürüyor. Tiny Tower ile adından bir hayli söz ettiren oyun stüdyosu Nimblebit de bu yazılımcı grubu içinde yer alıyor.

Nimblebit’in yeni oyunu Letterpad, iOS ile birlikte Apple Watch için de yayınlanacak. Bu da oyunun Apple Watch’a özel olmadığı anlamına geliyor. Stüdyo tarafından paylaşılan taslak görüntüler ise Letterpad’in Apple Watch’un ekranında nasıl gözükeceğine dair bir fikir edinilmesini sağlıyor.

Halen geliştirme çalışmaları devam eden oyunun kesin yayın tarihi konusunda bir bilgi verilmese de, Letterpad Apple Watch’ta oyun deneyiminin nasıl olacağı konusunda bir izlenim oluşturuyor. İlk örnekler ışığında Apple Watch oyunlarının kısa süreli vakit geçirmeye yönelik şekilde tasarlandığı görülüyor. Ancak daha kesin bir yargıya varmak için Apple Watch’un satışa sunulmasını ve oyunların yayınlanmasını beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER