Teknoloji

Apple Watch Hermès yurt dışında satışa çıktı

apple-watch-hermes-061015-1

Apple’ın geçen ayki 9 Eylül etkinliğinde duyurusunu gerçekleştirdiği Apple Watch Hermès serisi akıllı saatler piyasaya sunuldu.

Fransız lüks tüketim markasıyla birlikte geliştirilen özel koleksiyon içinde fiyatları 1100 dolardan başlayan ve 1500 dolara kadar çıkan üç özel kayışlı; Single Tour, Double Tour ve Cuff adını taşıyan kayışların eşlik ettiği, aynı zamanda Hermès stilini yansıtan özel saat yüzlerinin de yüklü olduğu Apple Watch akıllı saatler bulunuyor.

apple-watch-hermes-061015-2

Hermès ile işbirliğine gitmek Apple için akıllı bir hamle sayılır, bu şekilde şirket Apple Watch’u bir lüks ürünü olarak konumlandırma stratejisinde önemli bir adım atmış oldu. Hermès moda endüstrisinin özel markalarından bir tanesi olarak biliniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Apple Watch İncelemesi

Apple Watch Hermès Türkiye’de satılmıyor, internet üzerinden de satışı gerçekleştirilmiyor. Dünya çapında 70 perakende satış noktasında bulunacak; bunlar arasında seçilmiş Apple Store’lar, Hermès butikleri ve Londra’da Selfridges, Paris’te Collete ve Los Angeles’ta Maxfield gibi üst sınıf mağazalar yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER