Teknoloji

Apple Watch grafik arayüzü Photoshop şablonu olarak yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple-watch-gui-230914

Merkezi ABD’nin San Jose şehrinde bulunan ImPekable isimli bir tasarım danışmanlığı şirketi, Apple’ın akıllı saati Apple Watch’un grafik arayüzünü bir Photoshop şablonu olarak yayınladı. Dribble veya ImPekable’ın web sitesi üzerinden indirilebilen şablon sayesinde uygulama geliştiricileri tasarım üzerinde Yazılım Geliştirme Araçseti’ni beklemeden kafa yorabiliyor.

Yayınlanan taslak sayesinde yazılımcıların muhteşem Apple Watch uygulamalarını mümkün olan en hızlı biçimde oluşturması ve ellerindeki imkanların artması amaçlanıyor. Kapsamlı şablonu indirenler olması beklenen ekstra aksesuarlara da erişim imkanına sahip olacak.

ImPekable’ın web sitesinde bulunan açıklamada Photoshop şablonu sayesinde yazılımcıların daha iyi uygulamaları daha hızlı biçimde geliştirebileceği belirtilirken, bu şablonların indirenler tarafından dağıtılamayacağının altı çizildi. Şirket şablonu indirenlerden Twitter veya Facebook üzerinden yaptıkları paylaşımlarla şablonun duyurulmasına yardımcı olmalarını istiyor.

İLGİLİ HABERLER