Eğlence

Apple TV için 4.3.3 güncellemesi yayınlandı

Geçtiğimiz ayın sonunda Apple TV için 4.4.2 güncellemesini yayınlayan ve de özellikle güncelleme sırasında cihazın iTunes’a bağlanması şeklinde bir uyarıyla karşılaşan kullanıcıların sorununa çare bulunmasını hedefleyen Apple, bunun üzerinden çok zaman geçmeden yeni bir güncelleme yayınladı.

9A4051 sürüm numarasını taşıyan bu yeni güncelleme aslında Türkiye’deki Apple TV sahiplerini ilgilendirecek bir yenilik getirmiyor. Meksika’da Netflix servisini kullananların yaşadığı bir problemi çözmeyi amaçlıyor. Yine de, cihazın güncel olması açısından bu güncelleme yüklenebilir.

Türkiye’de iTunes mağazasına erişim sadece Podcast’ler ve iTunes U ile sınırlı olduğu için burada Apple TV’nin yeteneklerini kısıtlı bir alanda kullanabiliyoruz. Yine de, bu cihazın sahip olduğu Airplay desteği sayesinde iPhone, iPod touch veya iPad’deki videoları, şarkıları Apple TV aracılığıyla televizyonda oynatmak, bu cihazlarda bulunan fotoğraflardan oluşan slayt gösterilerini TV’den izlemek mümkün oluyor. Ayrıca iPhone 4S ve iPad 2 sahipleri Airplay desteği sayesinde cihazlarının ekran görüntüsünü herhangi bir kablo bağlamaya ihtiyaç duymadan, Apple TV üzerinden TV’ye yansıtabiliyor. Bunların yanında Apple TV’de bulunan YouTube ve Vimeo uygulamalar video keyfini yeterli şekilde yaşatacak video portföyünü sunuyor. Flickr uygulaması da bu servis üzerinde yüklü bulunan fotoğraflarda gezinmenizi sağlıyor.

İlgili – TiPb

İLGİLİ HABERLER