EğlenceManşetler

Apple TV gelecek hafta yurt dışında satışa sunuluyor

apple-tv-220915

Apple geçtiğimiz ayın başlarında tanıttığı yeni Apple TV için çıkış tarihi olarak, bu ürünün ekim ayında piyasaya çıkacağını açıklamıştı. Apple CEO’su Tim Cook, dün gece geç saatlerde katıldığı WSJD Live etkinliğinde yeni set üstü cihazı Apple TV’nin gelecek hafta satışa sunulacağını açıkladı.

Söz konusu gelecek hafta tarihi tabii ki, başlangıçta ABD olmak üzere Apple’ın önde gelen pazarlarını ilgilendiriyor. Böylelikle Apple daha önce Apple TV için vermiş olduğu sözü de tutmuş oluyor.

Apple TV’nin 32 GB kapasiteli modeli için 149 dolar, 64 GB kapasiteli modeli için de 199 dolarlık fiyat veriliyor. Apple önümüzdeki pazartesi gününden itibaren yurt dışında siparişleri almaya başlayacak, teslimatları da gelecek hafta sonuna kadar gerçekleştirecek.

Tim Cook’un “geleceğin TV’sinin temeli” olarak nitelendirdiği Apple TV’nin Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı şu an için belli değil. Apple Türkiye’nin web sitesinde yer alan Apple TV sayfasında bu TV cihazı için “çok yakında” şeklinde bir tarih bilgisi yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER