Manşetler

Video: Apple TV (2015) Kutusundan Çıkıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın Eylül 2015’te düzenlediği etkinlikte tanıttığı, uzun zamandır beklenen set üstü TV cihazı Apple TV 2015 test merkezimize ulaştı. Çok yakında detaylı incelemesini Teknoblog’da bulacağınız yeni Apple TV‘nin kutu açılışını birlikte gerçekleştiriyoruz.

Yeni Apple TV, ikinci ve üçüncü nesil Apple TV’lerle aynı görünümde bir cihaz, ancak onlara göre yüksekliği biraz daha fazla. Bunun nedeni de muhtemelen yeni Apple TV’nin disk sürücüsü barındırması. 2015 model Apple TV’nin 32 GB ve 64 GB olmak üzere iki farklı saklama alanı seçeneği bulunuyor.

Apple TV 2015 Kutu Açılımı

Yeni Apple TV’nin kutusu ikinci ve üçüncü nesil Apple TV’lerin kutusuna göre daha büyük boyutlara sahip. Kutuyu açtığınızda sizi sadece Apple TV değil, aynı zamanda yeni Apple Remote uzaktan kumanda karşılıyor. Ayrıca arzu ederseniz, Remote Loop adı verilen, uzaktan kumandaya takılan ve özellikle hareket algılamalı yeni Apple Remote uzaktan kumandayla oyun oynarken kumandanın elinizden fırlayıp gitmesini engelleyen kayışı da satın alabilirsiniz.

2015 model Apple TV’nin arkasında yine aynı giriş ve çıkışlar mevcut. Kutudan USB Lightning kablosunun çıkması birçok kullanıcıyı, yeni bir kablo sahibi olmaları nedeniyle epey mutlu edecektir.

Apple TV 2015

Apple TV’nin kurulumu çok kolay. İsterseniz eskisi gibi elle kurulum yapabileceğiniz gibi, eğer bir iPhone’unuz varsa, onu Apple TV’nin yakınına getirerek kurulum için gerekli olan bazı adımları hızlı şekilde geçebilirsiniz. Bu adımların başında Apple TV’nin bir Wi-Fi ağına hızlı şekilde bağlanması da bulunuyor.

Apple TV (2015) ile ilgili detaylar çok yakında Teknoblog’da olacak. Şimdi sizi Apple TV kutu açılımı videosu ile baş başa bırakalım. İyi seyirler!

İLGİLİ HABERLER