Teknoloji

Apple tüm iAd reklamlarını iAd Gallery uygulamasıyla sergilemeye başladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın mobil reklamcılık girişimi iAd, ABD ve Avrupa’nın bazı ülkelerinde kullanıma sunuldu. Bu ülkelerdeki iPhone sahipleri çeşitli uygulamalarda iAd servisi altında sunulan interaktif reklamlarla karşılaşıyorlar.

Apple bu servisi daha geniş kitlelere tanıtmak amacıyla iAd Gallery adı verilen bir uygulama yayınladı. Bu uygulama Apple’ın deyimiyle dünyanın en iyi markaları ve onların reklam ajansları tarafından hazırlanan iAd reklam kampanyalarını sergiliyor. iAd Gallery uygulaması çeşitli uygulamalarda kullanıcıların kaşısına çıkan bu eğlendiren ve bilgilendiren reklamlara kolay erişim sağlıyor. Kullanıcılar daha önce hiç karşılarına çıkmayan veya bir yerde rastlayıp çok beğendikleri iAd reklamlarını görüntüleme şansına sahip oluyor. Ayrıca favori reklamlara beğeni etiketi eklemek de mümkün kılınmış.

Apple bu uygulamayla iAd servisine daha çok kullanıcı çekmeyi amaçlıyor. Ücretsiz olan bu uygulama şu an için Türkiye App Store şubesinde sunulmuyor. Ülkemizde iAd servisinin aktif olmadığını düşünecek olursak bu çok da şaşırtıcı sayılmaz.

İlgili – iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER