Manşetler

Apple Store’un üçüncüsü için eleman arayışı başladı

apple koronavirüs

Apple Store

Geçen yıl biri Avrupa yakasındaki Zorlu Center’da, diğeriyse Anadolu yakasındaki Akasya Alışveriş Merkezi’nde olmak üzere, İstanbul’da iki adet mağaza açan Apple’ın Türkiye’de yeni mağazalar açmaya devam etmesi bekleniyordu. Görünüşe göre, üçüncü mağaza için somut adımlar atılmaya başlandı.

Apple, insan kaynakları sitesi üzerinden Türkiye için yeni iş ilanları açtı. Hepsi 22 Aralık 2015 tarihli olan yeni iş ilanları ile Apple mağaza liderinden Genius’a, kurumsal müşteriler liderinden uzmana kadar, bir Apple Store’da bulunan pozisyonlar için yeni elemanlar arıyor.

Apple Store 2016’da üçlenebilir

Yeni Apple mağazasında çalışacak elemanlar için arayışların başlamasına rağmen, Apple’ın bu üçüncü mağazayı nereye açacağı henüz bilinmiyor. Mevcut iki Apple mağazasına gösterilen yoğun ilgi ve bu mağazaların Genius’larının sürekli dolu olmasını göz önünde bulundurursak, üçüncü Apple Store’un adresi de muhtemelen İstanbul olacaktır.

Eğer her şey planlar dahilinde ilerlerse, Apple’ın Türkiye’deki üçüncü mağazasının önümüzdeki bir yıl içinde açıldığını görebiliriz.

İLGİLİ HABERLER