Teknoloji

Apple Snow Leopard’dan Lion’a geçişi daha da kolaylaştıran OS X 10.6.8 tamamlayıcı güncellemesini yayınladı

Eğer henüz Mac OS X Lion‘a terfi etmediyseniz, o halde OS X 10.6.8 Snow Leopard için çıkan yeni güncellemeyi indirmek isteyebilirsiniz. App, 10.6.8 sürümü için tamamlayıcı nitelikte 1.1 versiyon numaralı güncellemeyi yayınladı. Bir önceki sürümün yerini alan bu güncelleme Snow Leopard’dan Lion’a geçişi daha da iyileştiriyor.

Tamamlayıcı güncelleme geçiş sırasında yaşanan bazı sorunları, özellikle kişisel veri, ayar ve uyumlu uygulamaların her iki platform arasında transferi sırasında karşılaşılan sorunları çözüyor. Ne var ki, OS X Lion’a hemen geçmeyi düşünmüyor olsanız bile, bu güncellemeyi yükleyip diğer performans iyileştirmelerinden de yararlanmalısınız. Güncellemeyle birlikte yazdırma görevi sırasında duraklayan ya da bu görevde başarısız olan ağ yazıcılarıyla ilgili iyileştirmeler yapılıyor, bununla birlikte HDMI veya optik ses çıkışı üzerinden aktarılan sistem sesinde yaşanan kesinti problemi de çözülüyor.

Apple 10.6.8 versiyonunun 1.1 güncellemesi için çeşitli seçenekler yayınladı, bunlara şirketin destek sitesinden erişmek mümkün. 10.6.8’e çoktan geçmiş olanlar için delta, yani fark niteliğinde bir güncelleme versiyonu sunulurken, en son Snow Leopard sürümüne henüz geçmeyenler için toptan bir güncelleme de sunuluyor. Apple’ın destek sitesine gitmeden güncellemeyi yüklemek için Mac’inizde Yazılım Güncelleme aracını çalıştırıabilirsiniz.

İlgili – Apple Destek Sitesi
İlgili – Cult of Mac

İLGİLİ HABERLER