Manşetler

Apple’dan Ramazan 2015 için iOS uygulama tavsiyeleri

Ramazan ayı geldi çattı. Apple da Ramazan ayının gelişini App Store'da hazırladığı özel bir bölümle karşılıyor. Hoşgeldin Ramazan başlığını taşıyan bu bölümde kullanıcılara favori restoranlarını seçebilecekleri, yemek tariflerine bakabilecekleri, uçak bileti rezervasyonları yapabilecekleri veya taksi çağırabilecekleri uygulamalar paket hâlinde gösteriliyor.

ramazan-ios-app-store-180615

Ramazan ayı geldi çattı. Apple da Ramazan ayının gelişini App Store’da hazırladığı özel bir bölümle karşılıyor. Hoşgeldin Ramazan başlığını taşıyan bu bölümde kullanıcılara favori restoranlarını seçebilecekleri, yemek tariflerine bakabilecekleri, uçak bileti rezervasyonları yapabilecekleri veya taksi çağırabilecekleri uygulamalar paket hâlinde gösteriliyor.

Sygic GPS Navigasyon

sygic-gps-navigasyon-180615

Sygic GPS Navigasyon uygulaması sayesinde Ramazan ayı boyunca katılacağınız iftar davetlerine giderken yol sorma derdinden kurtulabilirsiniz.

Sygic GPS Navigasyon, TomTom haritaları tarafından destekleniyor ve çevrim dışı çalışma imkanı da sunuyor. Uygulama daima ücretsiz olan çevrim dışı TomTom haritalarını, ilgi çekici mekanları görüntüleme fırsatı sunuyor, güncellemeler de ücretsiz yapılıyor.

Uygulama içi satış yöntemi sayesinde premium sürüme geçebilir, üç boyutlu haritalardan, sesli navigasyondan, şerit yardımından, hız sınır uyarılarından ve karmaşık kavşaklarda şerit göstergesi okları bulunan kavşak görünümünden yararlanabilirsiniz.

Sygic GPS Navigasyon indir

Markafoni

markafoni-180615

Ramazan ayının gelişi aynı zamanda Ramazan Bayramı’nın da habercisidir. Markafoni uygulaması sayesinde bayramlık kıyafetlerinizi yüzde 90’a varan indirimlerle alabilirsiniz.

Markafoni’nin iPhone ve iPad uygulamaları günün kampanyalarına ve ürünlerine detaylı ulaşma fırsatı verirken, kredi kartıyla güvenli alışveriş imkanı sunuyor. Ayrıca kullanıcılar sipariş durumlarını da uygulamalar üzerinden takip edebiliyor.

Markafoni indir

Nefis Yemek Tarifleri

nefis-yemek-tarifleri-180615

Türkiye’nin en popüler yemek tarif sitelerinden olan Nefis Yemek Tarifleri’nin mobil uygulaması sayesinde iftar vakti için ne hazırlayacağınıza daha kolay karar verebilir, iftar yemeklerini burada yer alan tariflerden yola çıkarak hazırlayabilirsiniz.

Nefis Yemek Tarifleri uygulaması tamamı denenmiş ve kategorilere ayrılmış 60 binden fazla fotoğraflı tarif sunuyor. Açıklayıcı ve eğlenceli tarif videoları, soru-cevap bölümü ve daha fazla özellik de Nefis Yemek Tarifleri uygulamasında bulunuyor.

Nefis Yemek Tarifleri indir

Muslim Pro

muslims-pro-180615

Muslim Pro uygulaması sayesinde bulunduğunuz yerin iftar ve imsak vakitlerini görebilirsiniz. Bunun dışında namaz vakitlerini gösteren, ezan vaktini görsel ve sesli uyarılarla haber veren uygulama sesli Kur’an-ı Kerim özelliği de sunuyor. Ayrıca kıble pusulası, Allah’ın 99 adı gibi bölümler de Muslim Pro uygulamasında yer alıyor. Uygulamanın Türkçe dil desteği de bulunuyor.

Muslim Pro indir

Yemeksepeti

yemeksepeti-180615

Eğer iftar veya sahur vaktinde dışarıdan sipariş vermeyi düşünüyorsanız, o hâlde başvuracağınız ilk nokta Yemek Sepeti olacaktır. Paket servis uygulaması Yemeksepeti sayesinde yemek siparişlerini hızlı ve kolay şekilde verebilir, kapıda nakit veya kredi kartıyla ödeme yapabilirsiniz. Eğer iftar vaktinde yoğunluk nedeniyle siparişinizin gecikmesini istemiyorsanız, siparişinizi daha önceden verebilir, iftar vaktinde teslim edilmesini de sağlayabilirsiniz.

Yemeksepeti indir

Aerobilet

aero-bilet-ios-180615

Ramazan ayı içinde memleketinize gidip sevdiklerinizle iftar yapmak isteyebilirsiniz. Ya da Ramazan Bayramı tatilinde memleketinize gitmeyi veya yurt içinde ya da yurt dışında herhangi bir yere seyahat etmeyi planlıyor olabilirsiniz. Aerobilet uygulaması sayesinde havayolu şirketlerinin uçuş tarifelerini ve fiyatlarını bir arada görebilir, karşılaştırma yaparak kolaylıkla satın alabilirsiniz.

300 binden fazla otel ve 700’den fazla havayolu arasında dilediğiniz uçuşu seçerek dilediğiniz otele rezervasyon yaptırabilirsiniz. Ayrıca dünyanın 120 ülkesinde 20 binden fazla lokasyonda araç kiralama hizmetlerini ve popüler tatil destinasyonlarında toplu, bireysel ya da VIP transfer imkanlarını bir arada bulabilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

Aerobilet indir

Zomato

zomato-ios-180615

İftar vaktinde dışarıda yemeyi tercih edecekseniz ve henüz nereye gideceğinize karar veremediyseniz, o hâlde Zomato uygulamasından yardım alabilirsiniz.

Zomato yemek yiyebileceğiniz yerleri aramak ve keşfetmek için kullanabileceğiniz başlıca uygulamalardan bir tanesi. Nerede yiyeceğinize karar vermek için güncel menülere, resimlere ve kulanıcı yorumlarına göz atabilir, karar verdiğiniz yere gitmek için harita özelliğini kullanabilirsiniz.

Zomato indir

BiTaksi

bitaksi-ios-180615

İftar vaktinde dışarıya veya yakınınızın evine giderken taksiye ihtiyacınız olabilir. BiTaksi uygulaması sayesinde evinizden çıkmadan taksi çağırabilirsiniz. BiTaksi uygulamasını yüklemeniz, uygulamada bir tuşa basmanız, taksinin size gelmesi için yeterli oluyor. Ödemeyi nakit, kredi kartı veya PayPal gibi yöntemlerle yapabilirsiniz. Taksimetre de taksiye bindiğiniz anda açılır. Bu arada takside bir şey unuttuğunuz takdirde BiTaksi sürücüyü buluyor, eşyayı size ulaştırıyor.

BiTaksi indir

Türk Hava Yolları

turkish-airlines-ios-180615

Ramazan ayı içinde iftarı uzaktaki sevdiklerinizle yapmak ister misiniz? Veya Ramazan Bayramı tatilinde memleketinize gitmek, tatilinizi yurt içi veya yurt dışında herhangi bir noktada mı geçirmek istiyorsunuz. O hâlde Türk Hava Yolları uygulaması kullanarak uçak bileti rezervasyonu ve satın alma işlemlerini gerçekleştirebilir, check-in’inizi uygulama üzerinden yapabilirsiniz.

Türk Hava Yolları indir

İLGİLİ HABERLER