EğlenceManşetler

Apple Music Türkiye fiyatları belirlendi

apple-music-tasarim-090615

Apple geçen hafta başında gerçekleştirdiği WWDC 2015 açılış konuşması etkinliğinde Spotify ve Tidal gibi müzik dinleme servislerine rakip olacak yeni hizmeti Apple Music’in tanıtımını gerçekleştirmişti.

30 Haziranda dünya çapında 100 ülkede faaliyete geçecek olan Apple Music’in ABD fiyatları, bireysel abonelik için 9.99 dolar, aile üyeliği için de 14.99 dolar olarak belirlenmişti.

Tabii ki, Apple’ın her ülke için farklı bir fiyat politikası olacaktı. Türkiye fiyatının bundan daha ucuz olacağını ve muhtemelen aynı değerlerin korunarak dolar yerine TL cinsinden fiyatın verileceğini düşünüyorduk. Yani bireysel abonelik fiyatı 9,99 TL, aile içi üyelik fiyatı da 14,99 TL olacaktı ki, beklediğimiz durum gerçekleşti.

[quote_box_center]İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Apple Music nedir?[/quote_box_center]

NTV’nin haberine göre önümüzdeki haftalarda Türkiye’deki kullanıcılara da hizmet vermeye başlayacak olan Apple Music’in bireysel abonelik ücreti 9,99 TL, aynı aileden en fazla 6 kişinin kullanabileceği aile üyeliğinin fiyatı da 14,99 TL olarak belirlendi.

Apple Music başlangıçta iOS cihazlarında, Mac ve Windows PC’lerde çalışacak. Sonbaharda da Android cihazlarında ve Apple TV’lerde kullanılabilecek. İlk 3 ay için Apple Music aboneliği bütün kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak.

Apple Music’in iOS cihazlarında çalışması için iOS 8.4 sürümü gerekecek. Bu sürümle birlikte mevcut Müzik uygulaması yenileniyor ve Apple Music işlevleri doğrudan Müzik uygulaması içinden kullanılıyor.

İLGİLİ HABERLER