Teknoloji

Apple Migros’u iPad yüzünden mahkemeye verebilir, Bilkom WiFi iPad’i bu ay getiriyor

Yaklaşık üç hafta önce 5M ve bazı büyük 3M mağazalarında Apple’ın tablet cihazı iPad’in satışına başlayan Migros, güzelim iPad kutularını meşrubatların ya da şarküteri ürünlerinin bulunduğu yere iliştirince bayağı bir ilgi çekmişti, ne yalan söyleyelim bu durum bize biraz garip gelmişti. Anlaşılan Apple’ın ABD’deki yöneticileri ise bu duruma oldukça sinirlenmişler.

Milliyet’te Şükrü Andaç’ın haberine göre Migros’taki görüntüler önce Apple Avrupa’ya oradan da ABD’deki merkeze gitmiş. Yöneticiler de Migros’a dava açmak için hazırlık yapmaya başlamışlar. Anlaşılan Apple yöneticileri iPad gibi çekici bir ürünün yiyecek içeceklerle bir arada görüntülenmesine oldukça içerlemişler.

iPad’in Türkiye’de büyük ilgi görmesi, Migros’un yanı sıra Avea’nın da resmi olmayan ancak yasal yollarla Dubai’den ürün getirip satmaya başlaması Apple’ın Türkiye için planladığı resmi iPad lansman tarihini öne çekmesine neden olmuş. Apple ürünlerinin Türkiye’deki resmi dağıtıcısı Bilkom daha önce Eylül ayı olarak duyurduğu piyasaya çıkış tarihini öne çekerek bu ay içine almış. Üstelik planlanandan daha fazla iPad Türkiye’ye gelecekmiş. Fiyatlar da yurtdışı fiyatının çok az üstünde olacakmış. Bu arada Bilkom’un sadece WiFi destekli iPad modellerini Türkiye’de satışa sunacağını da hatırlatmadan geçmeyelim.

Ayrıntıları aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz.

İlgili – Milliyet

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER