Teknoloji

Video: Apple MacBook 2016 Kutusundan Çıkıyor

apple macbook 2016
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın geçtiğimiz ayın sonlarına doğru yenilediği 2016 model MacBook Retina dizüstü bilgisayar nihayet test merkezimize ulaştı. Bu yılki modellerle birlikte roze altın rengi MacBook serisinde de ilk kez görüyoruz ve inceleme için de bu renkte bir MacBook elimize ulaştı. Yanında da USB-C adaptörleriyle birlikte.

Ağırlığı 1 kilogramın biraz altında olan ve geçen yılki modelin boyutlarını koruyan MacBook 2016 oldukça ince ve hafif. Yanınızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz bu dizüstü bilgisayar ile Mac deneyimini gittiğiniz her yerde zahmetsizce yaşayabilirsiniz. Tabii ki, bazı portlardan feragat etmeniz ve bunun yerine çeşitli adaptörleri kullanmaya alışmanız gerekiyor.

Kutu açılımı videosunda MacBook’un kutudan çıkışını, aynı zamanda kutudan çıkan şarj adaptörü ve uzun USB-C şarj kablosu gibi detayları bulabilirsiniz. Bilgisayarla ilk turu birlikte atarken USB-C-USB ve USB-C-AV çok girişli adaptör aksesuarlarına da bakış atmayı ihmâl etmiyoruz.

Apple MacBook 2016’nın detaylı incelemesini çok yakında Teknoblog’da bulacaksınız. Şimdilik sizi kutu açılımı videosuyla baş başa bırakalım.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Apple MacBook 2016 ve MacBook 2015 karşı karşıya

İLGİLİ HABERLER