Teknoloji

Apple iWatch yılın üçüncü çeyreğinde çıkış yapabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın iWatch’u 2014’ün üçüncü çeyreğinde çıkarmayı planladığı söyleniyor. Quanta Computer, TPK ve Richtek gibi şirketlere cihazın parçalarının üretimi için siparişlerin verildiği, sonuç olarak Cupertino şirketinin giyilebilir ürünler pazarına büyük adım atacağı söyleniyor.

apple-iwatch-konsept-100414

Söz konusu iddialar Tayvan’da yayınlanan Economic Daily News yayın organında dile getirildi. Bu kaynak geçmişte Apple ile ilgili doğru ve yanlış çıkan çeşitli iddialarıyla biliniyor. Ancak bu son haberi biraz daha dikkate değer kılan unsur tüm tedarikçilerin Tayvan merkezli olması ve daha önce iWatch ile bağlantılarının kurulmuş olması.

Gazete Quanta Computer şirketinin akıllı saatin kendisinin üretimini üstleneceğini, Richtek’in yongasetleri, TPK’nin de safir cam ekran için dokunmatik panel ihtiyacını karşılayacağını yazdı.

Samsung’un Gear akıllı cihaz serisini hedef alması beklenen bu cihazların işlemci ve üretiminin Güney Koreli rakip tarafından gerçekleştirileceği şeklinde bir Digitimes iddiası da oldukça ilginç görünüyor.

Apple’ın tüm tedarikçilere ürünleri ağustos ayında teslim etmeleri şeklinde talepte bulunduğu da iddialar arasında yer alıyor.

Yılın üçüncü çeyreğinde planlanan bir iWatch çıkışı, bu ürünün iPhone 6 ile aynı zamanlarda, yani eylül ayında duyurulabileceğini gösteriyor.

İlgili >> Digitimes, Economic Daily News

İLGİLİ HABERLER