Teknoloji

Apple iWatch kadınlar ve erkekler için farklı boyutlarda gelebilir

Apple’ın iWatch olarak anılan bir akıllı saat üzerinde çalıştığına dair dedikodular bir ara oldukça ivme kazansa da, şirketin geçtiğimiz aylarda düzenlediği iki basın etkinliğinde de bu yönde herhangi bir duyuru yapmaması nedeniyle dedikodu dalgaları biraz olsun durulmuştu. Ancak bu durgunluğun iWatch’la ilgili haberlerin tükendiği anlamına gelmediği ortaya çıkan son haberle anlaşıldı.

apple-iwatch-240513

Son dedikoduya göre, iWatch kadın ve erkekler için farklı boyutlarda satışa sunulacak. Daha önceki dedikodularda Apple’ın iOS işletim sistemli ilk akıllı saatinde kullanmak üzere farklı boyuttaki OLED ekranları test ettiği öne sürülmüş ve bunun en iyi boyutu bulma amacıyla gerçekleştirildiği belirtilmişti. Korea Herald’da yer alan son haberde ise şirketin 1.3 ve 1.7 inç’lik ekran boyutlarının ikisini de kullanıcılarına sunabileceği iddia edildi.

İddianın kaynağı DisplaySearch’ten David Hsieh olurken, Hsieh de bu bilgiyi Apple içinden aldığını dile getirdi. Apple’ın TV projesini ertelemesinin arkasında da akıllı saat projesine yoğunlaşma isteğinin yattı kulislerde konuşuluyor.

İlgili >> Korea Herald

İLGİLİ HABERLER