Teknoloji

Apple iOS 7 ile aynı zamanda iTunes 11.1 versiyonunu dağıtıma sundu

Apple akşam saatlerinde iOS 7 ile birlikte iTunes’un yeni bir versiyonunu da yayınladı. 11.1 versiyon numaralı güncellemenin en dikkat çekici yanı olarak iTunes Radio gösterilebilir.

apple-itunes-11-1-download-190913

İlk olarak geçtiğimiz haziran ayında düzenlenen WWDC geliştirici etkinliğinde duyurulan iTunes Radio, Apple’ın çevrim içi müzik dinleme servisi niteliğini taşıyor. iTunes veya iOS cihaz kullanıcılarına internet üzerinden ücretsiz müzik dinleme imkanı sunan iTunes Radio şu an için yalnızca Apple ABD mağazasından bir Apple kimliğine sahip olan kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor. iTunes Radio servisi kapsamında çeşitli reklamlar dinletiliyor. iTunes Match aboneleriyse bu servisten reklamsız olarak faydalanıyor.

iTunes 11.1’in diğer özellikleri arasında Apple’ın deyimiyle müzik kütüphanesine yepyeni bir sihirli yöntem kazandıran “genius shuffle” modu bulunuyor. Favori podcast’lerden radyo istasyonları oluşturma; favori şarkıları, filmleri ve daha fazlasını iOS 7 ile çalışan cihazlarla eşzamanlama gibi yenilikler de içeriyor.

iTunes 11.1 sürümünü iTunes indirme sayfası üzerinden indirebilirsiniz. Ayrıca Mac sahipleri de Mac App Store uygulaması içinde yer alan Yazılım Güncelleme bölümü üzerinden yüklü olan iTunes uygulamalarını en son sürüme yükseltebilirler.

İlgili >> Apple iTunes

İLGİLİ HABERLER