Teknoloji

Apple iTunes 11.0.3 güncellemesini yayınladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple popüler multimedya yazılımı iTunes’u güncelledi. 11.0.3 versiyon numarasını barındıran yeni sürüm ufak tefek güncellemeler içeriyor. Bunlar arasında en dikkat çekici olanıysa MiniÇalar’a eklenen yeni tasarımlar oldu. iTunes 11 ile sunulan MiniÇalar özelliği sayesinde çalan şarkıları daha küçük bir ekranda kontrol etme fırsatı sunulmuştu. Yeni sürümle birlikte albüm kapağı ve işlem çubuğu görünümleri de kullanılmaya başlandı.

itunes-11-0-3-170513

Öte yandan güncelleme birden fazla disk içeren albümleri de destekliyor. Yani, eğer bir albüm birden fazla diskten oluşuyorsa, bunlar artık tek bir albüm gibi gösteriliyor. Bu yeniliklere ek olarak Apple, 11.0.3 güncellemesinin büyük boyutlu iTunes kütüphanelerinde yapılan arama ve sıralama işlerinin daha düzgün şekilde gerçekleştirilmesini sağlayacak performans iyileştirmeleri içerdiğini kaydetti.

iTunes 11.0.3 güncellemesini Mac’inizde yer alan Yazılım Güncelleme aracı üzerinden indirebilirsiniz. Ayrıca Apple’ın iTunes sayfası üzerinden de kurulum dosyasını indirip en son sürümü sisteminize kurabilirsiniz.

İlgili >> 9to5Mac, Apple

İLGİLİ HABERLER