Teknoloji

Apple iPod serisini yeni renklerle tazelemeyi planlıyor

ipod-yeni-renkler-010715-1

Apple iyice eskiyen iPod serisini yeni renk seçenekleriyle yenilemeye hazırlanıyor gibi görünüyor. Dün yayınlanan ve Türkiye için olmasa da, dünya çapında 100 ülke için Apple Music desteğini getiren iTunes 12.2 güncellemesinde yer alan bir görsel bunu müjdeliyor.

Güncellemeyle birlikte, bir kullanıcı bir iPod’u ilk kez bilgisayara bağlarsa, yukarıdaki gibi koyu mavi iPod touch, altın renkli iPod nano ve koyu pembe renkli iPod shuffle’ın bir arada bulunduğu bir görsel karşısına çıkıyor. İlginç olan nokta ise henüz bu renk seçeneklerinin hiçbirisinin var olmaması, bu da Apple’ın iPod serisini daha zengin renk tonlarıyla güncelleyeceğini işaret ediyor.

Tabii ki, bu görselin bir Photoshop hatası olduğunu düşünenler de olabilir, ancak görsel yeni ve belirli bir amaç için tasarlanmış gibi görünüyor.

ipod-yeni-renkler-010715-2
iTunes 12.1.2’deki görsel

9to5Mac sitesi 12.1.2 sürümünde yer alan ve yukarıda gördüğünüz benzer bir görseli paylaşmış, paylaşılan bu görsel sızan yeni görselden farklı ve gerçekten de belirli bir amaç için tasarlanmış gibi görünüyor. Apple’ın bu yeni iPod renklerini çıkarıp çıkarmayacağı, eğer çıkaracaksa bunun ne zaman olacağı henüz bilinmiyor. Ancak çeşitli ülkelerdeki Apple Store’larda iPod nano stoklarında azalmalar olduğu biliniyor.

 

 

İLGİLİ HABERLER