Dosya

Apple iPhone 6S veya iPhone 7’ye ait taslak fotoğraflar

iphone-7-taslak-fotograflar-181214-8

Apple bir iPhone’u çıkarırken bir yandan da gelecek nesil iPhone’ların hazırlığını yapıyor ve her yeni modelde büyük bir ilgi ve heyecan dalgasıyla karşılaşıyor. Daha iPhone 6 ve iPhone 6 Plus çıkalı birkaç ay olmuşken ve yeni modellere aylar varken, gelecek nesil iPhone’larla ilgili çeşitli taslak fotoğraflar ortada dolaşmaya başladı.

Gelecek nesil iPhone’un adı iPhone 7 veya iPhone 6S olabilir, aslında ikincisi daha yüksek ihtimal taşıyor. Dedikodu değirmeni çoktan dönmeye başladı, Apple’ın mevcut 4.7 inç ve 5.5 inç modellere ek olarak 4 inç ekranlı yeni bir iPhone modeli daha çıkaracağı söyleniyor.

Gelecek nesil iPhone ile ilgili en büyük dedikodulardan bir tanesi onun çerçevesiz ekran barındırması. Bu fikir sadece Apple’ın değil, diğer şirketler de üstünde uzun zamandır çalışıyor ve çeşitli modeller çıkarıyor. Örneğin LG’nin G3 modelinin ekran çerçevesi bir hayli dar, böylelikle 5.5 inç ekranlı cihaz daha az alan kaplıyor ve daha rahat kullanılıyor. Eğer Apple çerçevesi dar bir tasarım tercih ederse, Touch ID özellikli ana ekran tuşunun etrafı da ekranla kaplanabilir.

iPhone 7 ile ilgili ortalıkta dolaşan diğer dedikodular arasında daha hızlı, daha ince, daha hafif ve daha güçlü olması da var. Aslında bunlar yeni nesil bir cihazdan beklenen doğal özellikler arasında bulunuyor.

İnternet üzerinde dolaşan çeşitli iPhone taslak fotoğraflarını galeride bulabilirsiniz. Bu fotoğraflarda yer alan cihazlar Apple’ın taslaklarından çok ortalıkta dolaşan dedikodular ışığında çeşitli tasarımcılar veya tasarım stüdyoları tarafından geliştiriliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER