Manşetler

Apple iPad 2’yi 25 Martta yirmi beş farklı ülkede piyasaya sürüyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın iPad 2’yi daha önce taahhüt ettiği gibi 25 Martta uluslararası pazara çıkarıp çıkarmayacağı hususunda bazı şüpheler oluşmuştu. Ancak Cupertino’dan gelen resmi açıklama şüpheleri giderdi denilebilir. Apple’ın 2011 model tableti bu cuma günü 25 farklı ülkede, Apple’ın perakende mağazaları ya da Apple tarafından yetkilendirilmiş satıcılar tarafından piyasaya çıkarılıyor.

iPad 2’nin uluslararası piyasaya çıkış tarihinde herhangi bir problem yok gibi, umarız aynı durum ürün arzı konusunda da geçerli olur. ABD’de iPad 2 almak isteyenlerin sıkıntı yaşadığı ve Apple’ın çevrimiçi mağazasında iPad 2 için 4-5 haftalık teslim sürelerinin verildiğini biliyoruz. Tahmin ediyoruz ki, Apple bir sıkıntı yaşamamak için gerekli hazırlıkları yapmıştı.

iPad 2 bu cuma günü şu ülkelerde satışa çıkıyor: Avustralya, Avusturya, Belçika, Kanada, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İrlanda, İtalya, Lüksemburg, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, İspanya, İsveç, İsviçre ve Büyük Britanya.

Apple tarafından yayınlanan basın bülteninde iPad 2’nin nisan ayı içinde Hong Kong, Singapur, Güney Kore ve birkaç ülkede daha piyasaya çıkacağı belirtiliyor. Bu ülkeleri ilerleyen aylarda daha çok ülkenin izleyeceği belirtiliyor. Bakalım sıra Türkiye’ye ne zaman gelecek?

İlgili – Apple

İLGİLİ HABERLER