Manşetler

Apple iOS 7.0.3 güncellemesiyle iCloud Anahtar Zinciri desteğini getiriyor, sorunları çözüyor

Apple iOS 7 için yeni bir ara güncelleme daha yayınladı. Apple’ın iPad ve Mac tanıtım etkinliğinin bitiminden kısa bir süre sonra yayınlanan iOS 7.0.3 güncellemesi cihaza göre 60 ila 100 MB arasında büyüklüğe sahip bir dosyanın indirilmesini gerekli kılıyor.

ios-7-0-3-guncelleme-221013

iOS 7 cihazlarına kablosuz yazılım güncelleme yöntemi aracılığıyla kurulabilen iOS 7.0.3’ün en dikkat çekici özelliği iCloud Anahtar Zinciri desteğini iOS 7 cihazlarına getirmesi oluyor. İlk kez geçtiğimiz haziran ayındaki WWDC etkinliğinde duyurulan iCloud Anahtar Zinciri sayesinde kullanıcıların hesap adları, şifreleri, kredi kartı numaraları Mac ve iOS cihazları arasında 256-bit AES şifreleme yöntemiyle korunarak eşleniyor. Otomatik doldurma, güçlü şifreleme algoritması, cihazlar arasında eşzamanlama Apple’ın iCloud Anahtarlık servisinin öne çıkardığı en önemli unsurları arasında yer alıyor.

iOS 7.0.3 ile birlikte Safari’nin şifre yönetim mekanizması daha da iyileştiriliyor. Ayrıca kullanıcılar şimdiye kadar iMessage’da karşılaştıkları sorunlardan da bu güncelleme sayesinde kurtuluyor.

Küçük değişikliklerin arasında kilit ekranının Touch ID kullanımdayken “kilidi açmak için kaydırın” yazısını geciktirmesi, web’de ve Wikipedia’da arama işlevlerinin Spotlight’a yeniden eklenmesi, iWork uygulamalarının kullanımı sırasında sistem kararlılığının iyileştirilmesi, ivmeölçerle ilgili kalibrasyon sorunlarının çözümü, herhangi birinin kilit ekranı şifresini atlamasını sağlayan hatanın giderilmesi de yer alıyor.

İlgili >> iPhoneTurkey

[Görsel – iPhoneTurkey]

İLGİLİ HABERLER