Teknoloji

Apple AirPods bu ay içinde satışa sunulabilir

apple airpods
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple airpodsApple Airpods kablosuz kulaklıkları sabırsızlıkla bekleyenler için onları mutlu edecek güzel bir haber var. Son haberlere göre bu kulaklıkların çıkışına sadece birkaç hafta kaldı.

Bir müşterinin kendisine Tim Cook tarafından, şikayeti karşılığında gönderilen cevabı MacRumors sitesine göndermesiyle, Apple’ın AirPods’u önümüzdeki birkaç hafta içinde piyasada satmaya başlayacağını öğreniyoruz. Söz konusu müşteri Apple CEO’suna bu ürünün çıkış tarihini sormuş. Ayrıca müşteri, zorda kalırsa diğer kablosuz kulaklık seçeneklerini satın almayı düşünebileceği noktasında da uyarmış.

Cook, cevabında gecikme için özür diliyor ve Apple’ın bu ürün için hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğunu söylüyor. Cook, gelecek birkaç hafta içinde bu ürünün dağıtımına başlayacaklarını sözlerine ekliyor. Bu durumda kablosuz kulaklıkların yıl sonuna doğru, tam da yılbaşı zamanında çıkmasını bekleyebiliriz. MacRumors, kendisine yönlendirilen e-posta iletisinin Apple’ın şirket sunucularından atıldığını doğrulamasına rağmen, e-posta iletisinin sahte olabileceği noktasında da uyarı yapmaktan geri durmuyor.

Apple AirPods kablosuz kulaklıklarını eylül ayında tanıttığında, bu ürünün ekim sonunda çıkacağını söylemişti. Bu nedenle herkes 27 Ekimdeki MacBook Pro etkinliğinde Apple’ın bu ürünün ne zaman satışa sunulacağını açıklamasını beklemişti. Ancak Apple, ekim ayının sonlarında çeşitli medya kuruluşlarına, ilk kablosuz kulaklığının piyasaya çıkışının gecikeceği bilgisini iletmişti.

Söz konusu açıklamada şirket, AirPods’u müşteriler için tam anlamıyla hazır hâle getirmek adına biraz daha zamana ihtiyaç duyduğunu kaydetmişti. Ne var ki, şirket bu açıklamasında 779 TL’lik fiyatla Türkiye’de satılacak ürünün ne zaman çıkacağına dair bir bilgi paylaşmamış, sadece bu ürünü hazır olmadan önce piyasaya çıkarmayı doğru bulmadığını kaydetmişti.

Apple’dan AirPods ile ilgili yeni bilgiler geldikçe paylaşacağız.

İLGİLİ HABERLER