Teknoloji

Apple 2010’un son çeyreğinde 700 bin MacBook Air satmayı hedefliyor – Video

Steve Jobs geçtiğimiz Çarşamba günü sahneye çıktı ve Mac OS X ile ilgili yenilikleri duyurduktan sonra “Bir şey daha!” diyerek yeni MacBook Air’ların üstündeki örtüyü kaldırdı. 11.6 ve 13.3 inç’lik iki farklı modele sahip olan bu yeni dizüstü bilgisayarlar Apple’ın şimdiye kadar çıkardığı en çekici donanımlar olarak dikkat çekiyor. Bunlardan satın almayı düşünenlerdenseniz, yalnız değilsiniz çünkü Apple 2010’un son çeyreği içinde 700 bin adet MacBook Air satılacağını tahmin ediyor.

Concord Securities Research Department adlı araştırma şirketinin başkanı olan Mingchi Kuo’nun Commercial Times’a verdiği mülakatta Apple’ın bu çeyrekte yenilenmiş MacBook Air’lardan 700 bin adet satmayı beklediği belirtiliyor. Bu, ilgili çeyrek için planlanan Mac satışlarının yüzde 17’sini oluşturuyor. Mingchi Kuo özellikle 11.6 inç’lik modelin son kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanacağını düşünüyor.

Eğer siz de MacBook Air ile ilgileniyorsanız, Slashgear sitesinin editörü tarafından yapılmış aşağıdaki MacBook Air inceleme videosuna göz atıp biraz daha fikir sahibi olabilirsiniz.

Video: Slashgear’dan Apple MacBook Air incelemesi

İlgili – DigiTimes

İLGİLİ HABERLER