Eğlence

Angry Birds Space yayınlandı

Mobil oyun denince bir çok kişinin aklına gelen ilk isimlerden olan Angry Birds serisinin uzun zamandır beklenen yeni oyunu yayınlandı. Angry Birds Space adını taşıyan oyun, adından da anlaşılacağı üzere uzayda geçiyor.
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Mobil oyun denince bir çok kişinin aklına gelen ilk isimlerden olan Angry Birds serisinin uzun zamandır beklenen yeni oyunu yayınlandı. Angry Birds Space adını taşıyan oyun, adından da anlaşılacağı üzere uzayda geçiyor. Kızgın kuşların domuzlarla olan mücadelesinin uzaya taşındığı oyun, gün itibariyle serinin diğer oyunlarının yayınlandığı tüm platformlarda yayınlandı.

Oyunda sadece Samsung Galaxy Note kullanıcılarına özel ekstralarda bulunuyor. Bunların arasında Galaxy Note isimli bir bölüm, ilk 30 seviye için ücretsiz indirilebilir içerik ve özel bir silah olan lazer kuş yer alıyor. Uzun zamandır beklenen oyunun selefleri kadar sevilip sevilmeyeceğini hep beraber göreceğiz ancak kişisel intibam oyunun uzaya taşınmasıyla gelen yeniliklerin fazlasıyla ilgi çekici olduğu yönünde.

İlgili – Angry Birds

 

İLGİLİ HABERLER