EğlenceManşetler

Angry Birds Facebook’a beklenenden bir gün önce geldi

Özellikle mobil cihazlarda bir fenomene dönüşen Angry Birds Facebook üzerindeki çıkarması beklenenden bir gün önce gerçekleşti. Facebook üzerinde oynanmaya başlanan Angry Birds daha önce çıkan Mac, PC veya Chrome versiyonlarınınkine benzer bir oyun deneyimi sunuyor. Her ne kadar ekrana dokunmak kadar keyif vermese de, işin içine katılan sosyal boyut biraz olsun telafi sağlayabilir.

Angry Birds Facebook versiyonu içinde üç farklı oyun geliyor. Poached Eggs ve Mighty Hoax tanıdık gelecektir, Surf and Turf ise Facebook kullanıcıları için oluşturulmuş özel bir bölüm. Bu arada Facebook kullanıcıları için domuzları daha kolay vurmalarını sağlayacak dört farklı güç de geliyor. Bu güçler sınırlı olduğu için idareli kullanmakta fayda var. Birkaç tane de Mighty Eagle’ın hediye edildiğini belirtmeden geçmeyelim.

Angry Birds oyun alanının sağ tarafında oyunla ilgili çeşitli içerikler mevcut. Aslında bu alanın çoğunu arkadaşlarınızı Angry Birds Facebook oyununa davet etmeye teşvik edecek bağlantılar yer alıyor. Mesaj kutusu üzerinden arkadaşlarınıza hediye gönderip onlardan hediye almanız mümkün kılınacak. Bu arada yukarıda bahsettiğimiz güçleri veya Mighty Eagle’lardan daha fazla satın almak isteyenler için bir mağaza bulunuyor. Facebook Kredileri yardımıyla bunlardan satın almak mümkün.

Angry Birds akıllı telefonlar ve tabletlerde yeteri kadar tat verdi. Belki Facebook ile işin içine sosyallik ve meydan okuma girerse bu oyun kullanıcıların gözünde yeniden daha çekici hâle gelebilir. Aşağıdaki bağlantıyı takip ederek Facebook üzerinde Angry Birds oynamaya başlayabilirsiniz.

İlgili – Facebook Angry Birds

İLGİLİ HABERLER