EğlenceManşetler

Angry Birds 2 30 Temmuzda yayınlanacak

angry-birds-2-160715

Orijinal Angry Birds, nihayet bir devam oyununa kavuşuyor. Finli geliştirici Rovio, Angry Birds 2 için çalışmaların devam ettiğini ve oyunun 30 Temmuzda yayınlanacağını açıkladı. Şirket, Angry Birds 2’nin hangi cihazlarda boy göstereceği konusunda bir açıklama yapmadı.

Tarih dışında oyuna dair detaylar henüz bilinmese de, Rovio Angry Birds 2’yi “tüm devam oyunlarının en iyisi” şeklinde niteledi. Ortada henüz oyuna dair bir ekran görüntüsü veya fragman bulunmuyor. Paylaşılan tek görselde tanıdık kuşlardan oluşan kadro görülüyor.

Orijinal Angry Birds 2009’da yayınlanmış ve kısa sürede büyük bir mobil oyun fenomenine dönüşmeyi başarmıştı. Rovio’dan yapılan açıklamada, serinin tüm oyunlarının toplam indirme rakamının 3 milyarı aştığı belirtildi. Orijinal Angry Birds’ün arkasından çok sayıda farklı Angry Birds oyununun yayınlanması, pek çok kişiye Angry Birds 2’nin de varolduğunu düşündürmüştü. Yıldız Savaşları ve Transformers gibi önemli popüler kültür fenomenleriyle bir araya gelen Angry Birds, lisanslı ürünler konusunda da büyük bir markaya dönüşmüş durumda.

Seriye çok sayıda oyun eklenmesine rağmen, Angry Birds’ün popülaritesi son yıllarda düşüşe geçmiş durumda. Clash of Clans ve Game of War gibi oyunların gölgesinde kalan Angry Birds, önümüzdeki temmuzda da sinemalarda boy gösterecek.

İLGİLİ HABERLER