Teknoloji

Android’e özel Hotmail uygulaması yayınlandı, iOS 5’te doğal destek yolda

Birçoğumuzun ilk göz ağrısı niteliğinde olan Hotmail özellikle son yıllarda en büyük rakibi Gmail’e karşı kendini savunmak zorunda kalıyor. Microsoft bu e-posta platformunu daha da güçlendirmek ve rekabetçi hâle getirmek adına sürekli yenilikler yapıyor. Son yenilikler özellikle mobil cihaz kullanıcılarının hoşuna gidecek. Microsoft Android için resmi Hotmail uygulaması yayınladı. Ayrıca Hotmail’in bu ay içinde çıkması beklenen iOS 5’te doğal olarak destekleneceğini duyurdu.

Hotmail’e yapılan yenilikler arasında otomatiğe bağlanmış temizleme özellikleri, klasörler için geliştirilmiş destek, ayrıca istenmeyen e-postaları engelleme veya e-posta listelerinden ayrılmak için çeşitli araçlar sunuluyor. Hotmail’in Android uygulamasında ise itme posta desteği, takvim ve kişi listesi senkronizasyonu, görüntüleri ve e-posta eklerini gönderme veya alma, birden fazla Hotmail hesap desteği, klasör ve alt klasör desteği bulunuyor. Ücretsiz olan bu uygulama Android 2.1 ve üstü sürümle yüklü cihazlarda çalışıyor.

Öte yandan, Hotmail iOS 5’te doğal olarak desteklenecek e-posta servisleri arasına katılıyor. Bu da kullanıcıların iOS 5’te yer alan e-posta uygulamasına Hotmail hesaplarını kolaylıkla ekleyip kullanabileceği anlamına geliyor. iOS 5’in detaylarının bu akşamki iPhone etkinliğinde kesinleşmesi ve bu ay içinde yayınlanması bekleniyor. Bu akşamki etkinlikle ilgili ayrıntıları Teknoblog üzerinden takip edebileceğinizi de hatırlatırız.

İlgili – Android Market
İlgili – Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER