Teknoloji

Android Wear işletim sistemli Huawei Watch duyuruldu

huawei-watch-10

Teknoloji dünyasında son dönemin yükselen değeri olan akıllı saat pazarına Huawei de kayıtsız kalamadı. Çinli üretici bugün Barselona’da düzenleyeceği Mobil Dünya Kongresi etkinliği öncesinde Android Wear işletim sistemli akıllı saati Huawei Watch’u resmen duyurdu.

Huawei akıllı saatini tanıtırken özellikle tasarımın üstüne odaklanıyor. İnsanların bileklerinde minyatür bir akıllı telefon taşımak istemediklerini vurgulayan şirket, tasarımın da önemli olduğunun altını çiziyor.

Yuvarlak, paslanmaz çelikle kaplanan Huawei Watch, Android Wear işletim sistemiyle çalışıyor. Safir cam kaplı akıllı saat, üst sınıfta konumlanan bir ürün olduğunu ilk bakışta belli ediyor. Huawei Watch’un sofistike kullanıcılar için tasarlandığını belirten Huawei, akıllı saatin kurumsal, günlük ve sportif kullanıma uygun olduğunu vurgulamayı ihmal etmiyor.

Huawei Watch için kullanıcılara çelikten deriye farklı kayış seçenekleri sunulacak. Şirketin ”piyasadaki en kompakt yuvarlak ekranlı akıllı saat” olarak tanımladığı Huawei Watch’a dair diğer detayların bugün düzenlenecek Huawei etkinliğinde açıklanması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER