Teknoloji

Android için Vine uygulamasına Facebook’ta paylaşım özelliği eklendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vine’ın Android uygulaması iOS versiyonuyla işlev bakımından eşdeğer hâle geliyor. Twitter dün Android video paylaşım uygulamasına paylaşımları konu etiketi veya kullanıcı bahislerine bağlı olarak arama yeteneği ekledi. Ayrıca güncellemeyle birlikte kullanıcılar Vine videolarını Facebook’ta da paylaşma imkanına kavuştu. Daha önce Android üzerinde çalışan Vine videoları yalnızca Twitter aracılığıyla paylaşmaya izin veriyordu.

vine-android-030613

iOS versiyonunda olup da Android versiyonunda yer almayan özellikler listesi son güncellemeyle birlikte giderek kısalmış oldu. Listede ön kamera desteğinin de aralarında bulunduğu birkaç tane başlık kaldı. Öte yandan güncellemenin Facebook’un Instagram’a, ön kameranın da kullanılmasına imkan verecek şekilde video kayıt ve paylaşım özelliği eklemesinden hemen sonra gelmesi de ilginç oldu.

Vine’ın Google Play üzerindeki sayfasına bakıldığında güncelleme notları arasında her zaman olduğu gibi hata düzeltmeleri ve ufak kullanıcı arayüzü düzeltmeleri de bulunuyor. Twitter güncellemeyle birlikte video kayıt işleminin hızlanacağının ve video kalitesinin artacağının vaadinde de bulunmadan geçmiyor.

İlgili >> Twitter (Vine), Google Play

İLGİLİ HABERLER