Teknoloji

Android resmi bir Instagram hesabına kavuştu

android instagramPazarlamanın en önemli kurallarından birisi de kitlenin olduğu yere gitmektir. Günümüzde kitlenin sürekli olarak sosyal medya mecralarından birinde olduğu da yadsınamaz bir gerçek. Dolayısıyla markaların Facebook, Snapchat ve hatta Google+ gibi platformlarda boy göstermesi artık şaşırılmayan bir olaya dönüşmüş durumda.

Sosyal medyada markalara en çok Facebook, Twitter ve Instagram üzerinde rastlanıyor. Snapchat de bu konuda son zamanlarda önemli adımlar atıyor. Güncelle bağlarını kaybetmeyi istemeyen Google, mobil işletim sistemi Android için bir Instagram hesabı oluşturdu. Android Instagram macerasına 4 fotoğraf ve 2 videodan oluşan “Hello World” (Merhaba Dünya) adını taşıyan özel bir kolajla başladı.

Android Instagram hesabında ürün ve sürümlerine selam çakıyor

Söz konusu görsellerde Google Pixel, Nexus 6P, Pixel C gibi ürünler, iki adet Android Wear akıllı saat ve Android Auto ve Android Pay gibi platformlara referanslar bulunuyor. Android’in tüm sürümlerinden bahsedilmese de, görselde bir donut, jelly bean’ler, lollipoplar, marşmelov ve birkaç parça nugat görmek mümkün oluyor.

İLGİLİ HABERLER