Teknoloji

Android dosya yöneticisi Astro File Manager tablet desteğini genişletti

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Android tabletlerinin çoğunda bir dosya yöneticisi de geliyor, ancak bunların zengin yönetim işlevleri sunduğunu söylemek zor. Bu nedenle iş Android Market’e yönelmeye ve uygun bir dosya yönetici uygulaması aramaya kalıyor. Şimdiye kadar milyonlarca kez indirilen bir dosya yönetici uygulaması olan Astro File Manager’ın tabletlere özel sürümü denemeye değer gibi görünüyor.

Android Market’ten ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulamanın arayüzüne göz attığımızda masaüstü bilgisayardan alıştığımız şekilde bir dizilim dikkat çekiyor. Sol tarafta bir sütun var, bu sütunda dahili bellek, SD kart, USB bellek gibi depolama birimlerine ait kısayolların yanı sıra müzik, fotoğraf, video gibi özel medya içeriklerinin de kategorileri mevcut. Bu sütunun yanında da kontrol işlevlerini sağlayan çeşitli ikonlar bulunuyor. İleri, geri gitme, çoklu dosya seçme, sürükle-bırak gibi işlevleri gerçekleştirmek için öncelikle bu ikonları kullanmalısınız.

Astro File Manager’da dosya yönetimi oldukça basit tutulmuş. Dosyaları taşımak, kopyalamak, yapıştırmak gibi temel işlemler herhangi bir dosyada parmağı basılı tutarak açılan menüden seçilebiliyor. Ücretsiz olarak sunulan Astro File Manager’ı bir denemenizi tavsiye ederiz.

İlgili – Android Market

İLGİLİ HABERLER