EğlenceManşetler

Android desteği ve kablosuz eş zamanlama desteği sunan Winamp 5.6 yayınlandı

Winamp popüler müzik yönetim yazılımının yeni bir sürümünü, Winamp 5.6’yı duyurdu. Bu yeni sürümün en büyük özelliği, Android için geliştirilmiş olan Winamp uygulaması ile birlikte çalıştığında “bilgisayar ve Android cihazı da kapsayan uçtan uca, eksiksiz bir müzik yönetim çözümü” özelliği sunuyor olması.

Winamp 5.6 yeni bir cihaz yönetim arayüzüne sahip. Bu arayüz ortam dosyalarının kablosuz bağlantı üzerinden mobil cihazlarla eş zamanlanmasına, birden fazla bağlı cihazın kolay yönetimine, ortam dosyalarının USB ya da WiFi üzerinden cihazlara hızlı bir şekilde iletilmesine veya kodlanmasına olanak sağlıyor. Bağlı bir cihazdaki ortam dosyaları dosyaları bilgisayardaki yerel kütüphaneye aktarmaya gerek kalmadan akıtılabiliyor. Kablosuz cihaz eş zamanlama ve içerik akıtma özellikleri ise Winamp uygulamasının yüklü olduğu Android cihazlarla birlikte çalıştırılabiliyor.

Eğer bir Android cihazınız ve Windows tabanlı bir bilgisayarınız varsa, başka bir medya oynatıcı aramayın, Winamp’a bir şans verin.

İlgili – Winamp Blog

İLGİLİ HABERLER