EğlenceManşetler

Amazon Prime Video Türkiye’de hizmet vermeye başladı

amazon prime video turkiyeNetflix’in ardından Amazon’un çevrim içi video servisi Amazon Prime Video da büyük ölçekli bir küresel açılım gerçekleştirdi. Servis, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 200’den fazla ülkeyi kapsama alanına dahil etti. Prime Video daha önce ABD dışında Belçika, Kanada, Fransa, Almanya, Hindistan, İspanya ve İtalya’da faaliyete geçmişti.

Amazon Prime Video’nun kapsama alanına yeni katılan ülkelerde, kullanıcılar bir hafta boyunca servisi ücretsiz olarak deneyebilecek. Daha sonrasında ise 6 ay boyunca 2,99 dolar veya avro karşılığında Prime Video’nun hizmetlerinden faydalanılabilecek. 6 ayın sonunda aylık ücret 5,99 dolar veya avroya çıkacak.

Amazon Prime Video Türkiye’de avro üzerinden fiyatlandırılıyor

Amazon Prime Video aboneliği Türkiye’de avro üzerinden fiyatlandırılacak. Bu da kullanıcıların altı ay boyunca 2,99 avro karşılığında The Man in High Castle, Transparent, Mozart in the Jungle gibi dizileri izleyebileceği anlamına geliyor. Top Gear’ın orijinal kadrosu tarafından hazırlanan ve dünyanın korsan yollarla en çok izlenen programı olma unvanını ilk bölümüyle kazanan The Grand Tour da Amazon Prime Video’nun katalogundaki programlar arasında yer alıyor. Amazon Prime Video’nun da Netflix gibi bir yerelleşme hamlesi içine girip girmeyeceği ise şimdiden merak ediliyor.

İLGİLİ HABERLER