Teknoloji

Alcatel Shine Lite selfie özellikleri ve çekici tasarımı uygun fiyatla buluşturuyor

Alcatel Shine Lite

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1472739964260{margin-top: -20px !important;}”][vc_column_text]

Alcatel Shine Lite
Alcatel Shine Lite

Alcatel, bu yılın başlarında çıkardığı Idol 4 serisiyle üst segment Android telefonlara kafa tutuyordu. IFA 2016’da tanıttığı yeni Alcatel Shine Lite ile biraz daha makul fiyatlı ancak yetenekli akıllı telefonların bulunduğu segmente eğiliyor.

Adından da anlaşılacağı üzere, bu telefonun en önemli özelliği önünde yer alan 5 megapiksel kameranın yanına eklenen flaş ile sağlanan genişletilmiş selfie deneyimi. Selfie odaklı ön kameranın yanında Shine Lite’ın arkasında 13 megapiksel çözünürlüklü ana kamera bulunuyor. Parmak izi okuyucu ve değerli bir görünüme sahip olan kasa da diğer özellikler arasında yer alıyor.

Yukarıda saydıklarımızın dışında Shine Lite hakkında ortada fazla net bilgi bulunmuyor. Alcatel, telefonun 5 inç 720p ekrana sahip olduğunu söylüyor. Daha düşük fiyat noktasının hedeflendiği düşünüldüğünde, bu telefon giriş seviyesi Snapdragon işlemci veya MediaTek yongayla gelmesini de bekleyebiliriz.

Diğer Alcatel cihazları gibi, bu telefonun da esas belirleyici noktası fiyatı. Shine Lite’ın Avrupa’da yaklaşık 200 avroluk fiyat etiketiyle çıkması bekleniyor. Telefon Avrupa, Asya, Kuzey Amerika gibi pazarlarda bu ay sonu çıkış yapacak.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1472739982076{border-left-width: 10px !important;}”][td_block_7 custom_title=”IFA 2016 HABERLERİ” custom_url=”http://www.teknoblog.com/ifa-2016/” header_text_color=”#ffffff” header_color=”#f04a0a” tag_slug=”ifa 2016″][/vc_column][/vc_row]

İLGİLİ HABERLER