Manşetler

Alcatel Idol 4 ve Pop 4S bu ay Türkiye’de satışa sunuluyor

alcatel idol 4
alcatel idol 4
Alcatel Idol 4

Alcatel’in bu yılın başında Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı iki orta segment telefon; Idol 4 ve Pop 4S Türkiye piyasasına giriş yapıyor. Bu telefonlar, Alcatel’in, ya da TCL’in doğrudan Türkiye pazarına girdikten sonra çıkardığı ilk akıllı telefon oluyor.

Alcatel Idol 4, Idol 4 ailesinin daha küçük ekranlı üyesi. 5.2 inç Full HD ekran, sekiz çekirdekli Snapdragon 617 işlemci, 16 GB dahili hafıza, 13 megapiksel arka kamera, 8 megapiksel ön kamera başlıca teknik özellikler arasında yer alıyor. Bunların yanında Idol 4’ü ayıran en önemli noktalardan bir tanesi sanal gerçeklik deneyimi de sunması. Idol 4 ile birlikte özel bir sanal gerçeklik başlığı sunuluyor. Bununla birlikte çeşitli sanal gerçeklik uygulamalarından ve oyunlardan yararlanmak mümkün oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Alcatel Idol 4 Ön İnceleme

TCL’in Alcatel markası altında Türkiye’ye getirdiği ikinci cihaz ise Pop 4S oluyor. Pop 4S ise daha çok gençlere hitap eden bir akıllı telefon. Bu telefon farklı renk seçenekleriyle gençlere büyük ekran keyfi yaşatmayı hedefliyor. Pop 4S’te 5.5 inç, 1090 x 1920 piksel ekran, 13 megapiksel, 1080p video kayıt özellikli arka kamera, 5 megapiksel ön kamera, 2 GB RAM, MediaTek MT6755M işlemci, 16 GB dahili hafıza ve 2 GB RAM gibi başlıca teknik özellikler bulunuyor. Parmak izi okuyucusu da bu telefonun dikkat çeken bir diğer özelliği.

Her iki cihaz da bu ay içinde piyasaya çıkacak. Alcatel Idol 4, sanal gerçeklik başlığıyla birlikte 1099 TL’den satışa sunulacak. Kutudan ekran koruyucu ve plastik kılıf da çıkacak. Pop 4S için de 999 TL’lik bir fiyat belirlendi. Bu telefon kasım ayı sonunda satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER