Teknoloji

AirPods kulaklıkların bir tekini almak için gerekli ücret ortaya çıktı

airpods kulaklıkların

airpods kulaklıklarınApple’ın hafta içinde satışa sunmaya başladığı kablosuz AirPods kulaklıkların her birinin değeri ortaya çıktı. Apple Insider’ın haberine göre, Apple’ın yeni kablosuz kulaklıkları AirPods’un kulaklık kaybedilen bir tekinin yenisini almak için yurt dışında 69 dolarlık ödeme yapmak gerekiyor.

Apple’ın servis fiyatlandırma sayfası içinde AirPods kulaklıkların tamiri ve değişimi için fiyat bilgileri yayınlandı. Henüz sayfanın Türkçe versiyonunda, Türkiye’ye özel bilgiler yer almıyor. Sadece “Apple iPhone servis fiyatlandırması – Türkiye” başlığı altında AirPods maddesini ve bunun karşısında Pil servisi için 169 TL’lik ücret alındığını görüyoruz.

Yurt dışındaki fiyatlandırma sayfasına dönecek olursak, burada AirPods için açılmış ayrı bir başlık mevcut. Bu başlık altında yer alan tabloya göre, bir AirPod kulaklık topuzunu tamir ettirmek veya yenilemek için 69 dolar ödemek gerekiyor. Aynı fiyat kulaklığın şarj kutusunun garanti dışı tamiri ve değişimi için de geçerli. Hem kulaklık topuzları hem de şarj kutusunun pille ilgili sorunlarının tamiri için de 49 dolar isteniyor.

Apple’ın AirPods kulaklıkları Türkiye’de 779 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER