EğlenceManşetler

Adobe öğrenme yeteneklerine sahip Photoshop ve Premiere Elements 12 yazılımlarını satışa çıkardı

Adobe Photoshop ve Premiere Elements 12 yazılımlarını yayınladı. En yeni düzenleme paketi fotoğraf içinde nesneleri kaydırma, meydana gelen boşlukları doldurma, evcil hayvanların gözlerindeki flaş yansımlarını düzeltme ve Mac bilgisayarlar için 64-bit desteği gibi başlıca özellikleri barındırıyor.

adobe-photoshop-premiere-elements-12-240913

Yeni sürümle birlikte Elements Mobile Albums adı verilen yeni bir özellik de sunuluyor. Bunun sayesinde kullanıcılar şirketin Revel çözümü üzerinden fotoğraflarını mobil cihazlar üzerinden görüntüleme, düzenleme veya paylaşma gibi imkanlara kavuşuyor.

Premiere Elements grafik, yazı ve efektleri nesnelerle kaydırmayı sağlayan hareket izleme, 250 farklı ses efekti, klibin uzunluğuna göre kendilerini otomatik olarak ayarlayan 50’den fazla ses bandı gibi özellikler içeriyor.

Hem fotoğraf hem de video düzenleme paketleri kullanıcının düzenleme tercihlerini öğrenen ve tüm bunları tek bir tıklamayla ayarlamayı sağlayan Auto Smart Tone özelliğini de sunuyor.

Photoshop Elements 12’nin tüm yenilikleri aşağıdaki gibi özetlenebilir:

Fotoğraflarınızı gittiğiniz her yere götürün – Elements fotoğraflarınızı akıllı telefonunuzda veya tabletinizde kolaylıkla görüntüleyin, paylaşın ve yeniden yaşayın. Son olarak, mobil cihazınızdan fotoğraflarınızın kilidini açın ve fotoğraflarınızı eve döndüğünüzde Elements albümünüzde görün.

Nesneleri kolaylıkla hareket ettirinBir fotoğraftaki nesneleri hareket ettirin ve İçeriğe Uygun Taşıma ile arka planın otomatik olarak doldurulmasını sağlayın.

Evcil hayvan gözü renklerini düzeltinYeşil, sarı ve diğer ?evcil hayvan gözü? renk bozukluklarını insanların fotoğraflarındaki kırmızı gözü düzelttiğiniz kadar kolay bir şekilde düzeltin.

Anında kişisel vurgunuzu yapınAnlık görüntülerinize derinlik eklemek için çeşitli tek dokunmalı Kareler, Efektler ve Dokular kullanın.

Editörden paylaşınÖnceden yalnızca Düzenleyici’de mevcut olan paylaşım seçenekleriyle doğrudan ve kolaylıkla Editör’den paylaşın.

Tamamen size uygun yapınTercihlerinizi öğrenen Otomatik Akıllı Ton ile akıllı fotoğraf düzeltmeleri alın.

Kullanırken öğrenin25’ten fazla Kılavuzlu Düzenlemeden birini kullanarak profesyonel efektler oluşturun. Yeni efektlere fotoğraflarınıza dramatik eylem katan Zoom Burst, eğlenceli bir puzzle efekti sağlayan Puzzle Fotoğraf ve eski veya yıpranmış bir fotoğrafı onarmanıza yardımcı olan Eski Fotoğraf Onarma efektleri dahildir.

Fotoğrafları kolay yoldan düzeltinBir fotoğrafı kolaylıkla düzleştirin ve eksik arka planları Düzleştir aracına yönelik İçeriğe Uygun Dolgu ile doldurun. Uzman modunda kullanılabilir.

Fotoğraf paylaşınFotoğraflarınızı hızlıca Facebook, YouTube, Vimeo, Twitter ve daha fazlasında yayınlayın. Artık Elements fotoğraflarınızı paylaşılan albümlerde kolaylıkla paylaşabilir ve akıllı telefon veya tabletlerinizde görüntüleyebilirsiniz.

Premiere Elements 12 yazılımı da aşağıdaki yenilikleri sunuyor:

Nereye giderseniz gidin videolarınızı da yanınıza alın Elements videolarınızı akıllı telefonunuzda veya tabletinizde kolayca görüntüleyin, yeniden yaşayın ve paylaşın. Son olarak, mobil cihazınızdan fotoğraflarınızın kilidini açın ve fotoğraflarınızı eve döndüğünüzde Elements albümünüzde görün.

Kullanırken öğreninYerleşik video eğitimleri ile gelişmiş düzenleme tekniklerini öğrenmek için Kılavuzlu Düzenlemeleri kullanın. Film yapma konusunda çok kısa bir sürede uzmanlaşın.

Tamamen size uygun yapınTercihlerinizi öğrenen Otomatik Akıllı Ton ile akıllı fotoğraf düzeltmeleri alın.

Hollywood efektleri ve stilleri alınFilmlerinize Hollywood efektleri ve stilleri eklemek için daha fazla Film Görünümü (Karikatür, Üçlü, Önceki Sene, Çapraz İşlem) keşfedin.

Filmlerinize müzik ekleyinVideonuzu 50’den fazla müzik parçasıyla geliştirin. Filmlerinize derinlik ve drama etkisi eklemek için 250’den fazla ses efektini kullanın.

Nesnenizi ön plana çıkarınHareket izleme özelliğiyle nesne ile birlikte hareket eden grafikler, metinler ve efektler ekleyin.

Hikayelerinizi paylaşınTamamlanmış filmlerinizi Vimeo,® YouTube? veya kişisel web sitenize yükleyin. Adobe Premiere Elements filminizi belirli hedefler için optimize eder ve biçimlendirir. Böylece filmleriniz her zaman harika görünür. Artık Elements filmlerinizi paylaşılan albümlerde kolayca paylaşın ve akıllı telefonunuzda veya tabletinizde görüntüleyin.

Adobe Photoshop Elements 12 ve Premiere Elements 12 yazılımlarını çevrim içi mağazası üzerinden ayrı ayrı şekilde 196,42 TL’lik fiyatlarla sunuyor. Ayrıca isteyenler bu iki aracı da içeren pakete 294,62 TL karşılığında sahip olabilir.

İlgili >> Adobe (1), (2), (3)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER