Eğlence

Adobe 64-bit tabanlı Linux, Windows ve Mac sistemler için Flash Player ön izleme sürümünü yayınladı

64-bit işletim sistemiyle çalışan bir bilgisayar sahibiyseniz, 64-bit destekli internet tarayıcınızın 32-bit modundaki Adobe Flash eklentisiyle idare etmek zorunda olduğunu az çok biliyor olmalısınız. Neyse ki, bu can sıkıcı durum çok kısa bir süre sonra geçerliliğini yitirebilir. Adobe, “Square” adını verdiği yeni 64-bit destekli Flash uygulamasına ait bir ön gösterim yayınladı.

Adobe’nin yayınladığı basın bülteninde aşağıdaki ayrıntılar yer alıyor:

“Bu ön gösterim iki yeni alan için desteği içeriyor. Microsoft Internet Explorer 9 Beta için genişletilmiş destek sunulurken Linux, Mac ve Windows gibi masaüstü işletim sistemleri için doğal 64-bit desteği geliyor. Bilişim camiası doğal 64-bit desteğine duyulan ihtiyaç konusunda bir hayli açık sözlüydü, verdikleri mesaj açık ve netti. Ayrıca bugün 64-bit tabanlı Linux için geliştirilmiş Flash Player versiyonuyla birlikte 64-bit tabanlı Windows ve Mac versiyonları için de Flash Player’ın ilk ön izlemesini sunuyoruz.”

Aşağıdaki bağlantıyı takip ederek konuyla ilgili ayrıntıları alabilir, ayrıca yükleme konusunda da daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.

İlgili – Adobe

İLGİLİ HABERLER