Manşetler

Acer’dan Ferrari’ye özel Android’li akıllı telefon: Liquid E Ferrari Special Edition

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Ferrari F1 takımının resmi sponsoru olan Acer bu markayı kendi ürünlerinde de sıklıkla kullanıyor. Ferrari markalı notebook’lar ve bir netbook’tan sonra şimdi de Ferrari markasını bir akılı telefonda görüyoruz.

Geçtiğimiz Şubat ayında çıkan Acer Liquid E’nin Ferrari’ye özel versiyonu Acer Liquid E Ferrari Special Edition, Ferrari’nin alamet-i farikası olan kırmızı renkle bezenmiş bir telefon. Telefonla birlikte gelen Elite Bluetooth kulaklık bile kırmızı renge boyanmış. 3.5 inç’lik WVGA dokunmatik ekrana sahip olan bu cihazda otomatik odaklı, coğrafi etiketleme özellikli, ayarlanabilir ISO değerli, 5 megapiksellik kamera ve 8 GB kapasiteli microSD kart bulunuyor. 768 MHz hızında çalışan Snapdragon işlemci Android 2.1 işletim sistemine ihtiyacı olan gücü veriyor. Yüklü gelen Acer Sync uygulaması sayesinde telefon ve bilgisayar arasında veri eş zamanlaması yapmak da mümkün hâle geliyor.

Acer Liquid E Ferrari Special Edition’ın fiyatı ve ne zaman piyasaya çıkacağı henüz açıklanmadı. Computex’e giden şanslı kişiler bu telefonu yakından görme imkanına sahip oluyorlar, bize de uzaktan haberini vermek kalıyor.

İlgili – Acer

Resim – Engadget

İLGİLİ HABERLER