Teknoloji

Acer MeeGo tabanlı Iconia Tab M500’ü Computex 2011’de ortaya çıkardı

Acer, Intel’in Computex 2011 dahilinde düzenlediği oturumda Acer Iconia M500 adını taşıyan bir MeeGo tabletini ortaya çıkardı. Android tabanlı Iconia Tab A500’e çok benzeyen bu tablet 1280 x 800 çözünürlüklü 10 inç ekrana sahip. Her ne kadar hangi işlemciyle çalışacağı belirtilmese de Intel Atom Z670’i barındıracağı düşünülüyor.

Intel, Z670 yongasını ilk etapta 10 yeni tabletin içinde piyasaya sürmeyi hedeflediğini ve sonrasında daha fazla üründe bu işlemciyi göreceğimizi belirtmişti. Bu ürünlerin arasında kızaklı klavye veya döndürülebilir ekran barındıran formlar yer alıyor. 2012 yılının ilk yarısında gelecek Medfield tabanlı işlemciler mevcut Atom işlemcilerin yerini alacak. Acer Iconia Tab M500’de yer alan MeeGo’nun versiyonu geçen şubat ayında Intel’in görücüye çıkardığına göre oldukça farklı, ekran boyutunun ve çözünürlüğün daha iyi değerlendirildiği ve çeşitli bileşenlerin sunulduğu göze çarpıyor.

Acer Iconia Tab M500’ün fiyatı ve piyasaya ne zaman çıkacağı konusunda şu an için yeterli bilgi yok. Ortaya çıktığında tabii ki buralardan aktaracağız.

İlgili – Twitter

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER