Manşetler

Acer’ın 8 inç Windows 8 tableti Iconia W3 resmiyet kazandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Acer’ın beklenen sekiz inç’lik Windows 8 tableti nihayet resmiyet kazandı. Iconia W3 adını taşıyan bu tablet yaklaşık 500 gr. ağırlığa ve 1.14 cm. kalınlığa sahip olan bir kasada geliyor. 8.1 inç, 1280 x 800 piksel çözünürlüklü ekran barındıran tabletin içinde Intel Atom Z2760 Clover Trail CPU yer alıyor.

acer-iconia-w3-4

Iconia W3’ün 32 GB ve 64 GB’lık flaş bellek barındıran versiyonları bulunurken microSD yuvası sayesinde depolama alanını daha da genişletmek mümkün oluyor. Bu arada Acer’ın yurt dışında 80 dolardan satacağı tam donanımlı klavye sayesinde tableti bir Windows 8 bilgisayarına dönüştürmek mümkün oluyor. Windows 8 ile çalışan bu makine her türlü klasik Windows uygulamasının çalıştırılmasına da izin veriyor.

Acer, W3’ün Windows 8’in tam versiyonuyla çalışan ilk 8 inç tablet olduğunun altını çiziyor. Ancak bu üretici başkalarının ve hatta 7 inç’lik bir Surface tanıtması beklenen Microsoft’un da izlenmesi bekleniyor. Acer Iconia W3’ün yurt dışı satış fiyatı 379 dolar olarak belirlendi. Cihazın bu aydan itibaren piyasaya çıkacağı söyleniyor.

Galeri: Acer Iconia W3
[nggallery id=1249]

İlgili >>The Verge

İLGİLİ HABERLER