Teknoloji

Acer Iconia Tab A200’ün tanıtım videosu internete sızdı – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Acer’ın yakında çıkması beklenen Android tabletine ait bir video tanıtımı yayınladı. Henüz resmi duyurusu yapılmamış olan, ancak Acer’ın sitesinde yer alan destek verisi sayesinde açığa çıkan Acer Iconia Tab A200 tabletin yeni nesil dört çekirdekli Tegra 3 yongaset yerine NVIDIA Tegra 2 yongasetle çalışacağı, böylelikle daha makul bir tablet seçeneği olacağı söyleniyor.

Acer Iconia Tab A200’ün 1280 x 800 ekran, Bluetooth 2.0, microSD kart yuvası ve USB port gibi teknik özellikler barındırdığı belirtiliyor. USB portu sayesinde cihaza harici disk bağlayıp multimedya aktarımı sırasında bilgisayarı aradan çıkarmak da mümkün olacaktır. Acer Iconia Tab A200 yanında 3G destekli A201 modelinin varolup olmayacağı henüz bilinmiyor, buna ilişkin bir kayıt ortaya çıkmadı. Ortada ucuz tablet fikri varsa, bu durumda sadece Wi-Fi destekli bir tabletle karşı karşıya olabiliriz.

Acer Iconia Tab A200’ün hangi işletim sistemi versiyonuyla çalışacağı da bilinmiyor. Acer bu tabletin Android 3.x Honeycomb ile mi, yoksa Android 4.0 Ice Cream Sandwich ile mi çalışacağı konusunda renk vermiyor. Bu arada Acer’ın Tegra 3 ile çalışan Acer Iconia Tab A700 ürününü önümüzdeki dönemde piyasaya süreceği tahmin ediliyor.

Video: Acer Iconia Tab A200 Tanıtım Videosu

İlgili – Acer

İLGİLİ HABERLER