Teknoloji

Acer Chromebook 14 for Work hızıyla profesyonelleri hedefliyor

acer chromebook 14

acer chromebook 14Acer en yeni Chromebook bilgisayarı olan Chromebook 14 for Work’ün tanıtımını New York şehrinde düzenlediği bir etkinlikte gerçekleştirdi. Google’ın Chrome for Work programıyla uyumlu ilk modeli olan Chromebook 14 for Work piyasadaki en hızlı Chromebook olma özelliğini taşıyor.

Intel Core i işlemciyle çalışan bu dizüstü bilgisayar 12 saate kadar çalışma ömrü sunan pile sahip. Sağlam tasarımı, sıvı dökülmelerine karşı dayanıklı klavyesi ve askeri standartlarla uyumlu gövdesiyle bu Chromebook bilgisayar iş ortamı için epey kullanışlı görünüyor.

Chromebook 14, Corning’in yeni Vibrant Gorilla Glass ekran camına sahip ilk model olma özelliğini de taşıyor. Sağlam cam yüzeyin üstü çeşitli görsellerle özelleştirilebiliyor ki, Acer da bu camı Chromebook 14 için uygun görmüş. Bu yeni Chromebook, Acer’ın yılın başlarında tanıttığı, alüminyum gövdeli ve daha yavaş bir Celeron işlemciye sahip olan, bireysel tüketiciye hitap eden Chromebook 14’ü takip ediyor.

Acer’ın bireysel tüketicilere özel Chromebook’larının aksine, Chromebook 14 for Work tıknaz ve biçimsiz görünüyor ve yapısında fazlasıyla sert plastik kullanılmış. Gorilla Glass kaplı kapağının da parmak izini fazlasıyla tuttuğu The Verge tarafından dile getiriliyor.

İLGİLİ HABERLER