Eğlence

Microsoft’tan Windows, Windows Phone ve Xbox’ta çalışan tek bir oyun gösterisi – Video

Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

Microsoft’tan Windows, Windows Phone ve Xbox’ta çalışan tek bir oyun gösterisi – VideoWindows Phone 7 Series ile ilgili sorulara cevap bulmak için MIX 2010 etkinliğini beklemeye gerek yokmuş. Microsoft’tan Eric Rudder TechEd Middle East etkinliğinde Visual Studio’da geliştirilmiş bir oyunu gözler önüne serdi. Söz konusu oyun klavyeli bir Windows bilgisayar, ivmeölçer ve dokunmatik kontrollere sahip Windows Phone 7 Series prototip cihaz ve Xbox kontrolörlü bir Xbox 360 ile oynanıyor.

Oyunun çapraz platform desteği sunması ilginç, ancak bir o kadar ilginç olan bir diğer noktada bir cihazda kaydedip bıraktığınız yerden öteki cihazda devam edebiliyorsunuz. Oldukça etkileyici bir ekip. Öte yandan Eric Rudder konuşmasını yaparken “Windows Phone 7 Series” terimini kullanmaktan kaçınsa da, ASUS markalı prototip cihazın kullanımı ve bu tarz bir kurulumun Xbox Live ile gerçek kılınacağına dair beklenti Windows, Windows Phone ve Xbox platformları için geleceğin ne yöne doğru gittiğini açıkça gösteriyor. Yazının devamında ilgili videoyu bulabilirsiniz.

Video: Microsoft’tan çapraz platformda oyun sunumu

Bu fırsatlar ilginizi çekebilir

Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB - %0 Faizli 3 Taksit Fırsatı
Xiaomi 17T Serisi Lansmana Özel Fırsatlarla Burada!
Lenovo Idea Tab Plus 8gb 256GB 12.1\" 2.5k 600NITS Tablet+Kalem+Kılıf ZAG70130TR
HONOR Pad X9A 8gb 256GB Wi-Fi 11.5 Inç IPS Uzay Gri Tablet -Uzay Grisi
Huawei Yeni (2025) Matepad 12X 12.0\" Papermatte Edition 12GB 256GB Yeşil + Klavye
Xiaomi Smart Band 10 Ceramic Edition Pearl White Akıllı Bileklik

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.