Teknoloji

2012 modelin adı aksesuar üreticilerinin envanterinde iPad HD olarak geçiyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın iPad 3 olarak anılan 2012 model tabletinin resmi adı iPad HD olabilir. iPad için aksesuar üreten Griffin adlı şirketin ürün listesinde yeni nesil tablet bu şekilde yer almış. Aslında Apple daha basit, numaralardan oluşan bir adlandırma mekanizmasını tercih ediyor ve gelecek nesil iPad’in de bu mekanizmanın dışına çıkacağını düşünmüyoruz. Yine de, iPad HD adını görmek kafa karıştırmıyor değil.

Griffin’in envanter listesinde yer alan ürünlere dair ekran görüntüsü Michael Fonfara tarafından Twitter üzerinden paylaşıldı. Bu listelerde iPad HD ve parantez içinde “3” yazısı dikkat çekiyor. Fonfara sadece Griffin tarafında değil Belkin tarafında da bu adı doğrulattığı iddiasını dile getiriyor.

2012 model iPad’in tanıtımının gerçekleşeceği 7 Marta kısa bir süre kala bu ürünle ilgili tahminler de giderek fazlalaşıyor. 2012 model iPad’in iPad 3 değil de iPad 2S veya iPad 2 HD gibi daha kısa basamaklı bir ad taşıyacağı daha önce de dile getirilmişti. Aslında bu iPad HD kanıtı da dile getirilen dedikodularla uyuşuyor. Ne var ki, her şeyi gelecek çarşamba akşamı görmüş olacağız. Gelişmelere Teknoblog’da olacak, şimdiden hatırlatalım.

İlgili – Gizmodo

İLGİLİ HABERLER